Regulament General

In jos

Regulament General

Mesaj  Tsuby^ la data de Joi 10 Mar 2016, 14:14

REGULI DE JOC - PENTRU JUCATORI SI ADMINI !


1. Folosirea cheaturilor, hackurilor pe server se sanctioneaza cu ban permanent.
2. Este interzis limbajul obscen, injuriile si jignirile la adresa jucatorilor si mai ales a adminilor de pe server. Pentru eventualele probleme faceti Reclamatie pe Forum! Limbajul vulgar pe server se sanctioneaza cu GAG urmat de KICK si intr-un final cu BAN 120 minute.NU se da gag mai mult de 5 minute si nici destroy la cei ce vorbesc urat.
3. Nu se admit reclame la alte servere , site-uri sau forumuri de cs pe server, se sanctioneaza cu ban permanent.
4. Este interzis retry-ul dupa gag! Daca ati primit gag e interzisa reconectarea pentru a scapa de el! Dati retry, primiti ban 120 min.
5. Nick-urile dvs. trebuie sa contina mai putin de 16 caractere si mai mult decat 3.Jucatorii nu au voie sa poarte ca nume injuraturi, obscenitati, jigniri la adresa altor jucatori sau admini, reclame de orice fel, site-uri cu continut obscen, sau orice alte derivatii ale acestora.
6. Este interzisa folosirea codurilor sau programelor "ajutatoare" pe server ; Sunt interzise scripturile de silent defuse , script de aim, script no flash, no recoil, wall, etc. Pentru asta se da ban permanent.Jucatorii carora li s-au facut screen-uri (poze) sunt obligati sa dea pozele la ID-ul adminului pentru a putea fi verificate;Jucatorii verificati de catre admini au obligatia de a raspunde pozitiv cererii adminului de a-i verifica PC-ul/Config-ul de coduri.
7. Pe harta de_perfect_inferno nu mai spargeti scandurile deoarece altii cad si-si pierd din viata din cauza asta , luati slay !!!
Pe hartile awp_ nu este voie cu arme (m4a1,ak47,Mp5 Navy) si grenazi (he) si NU aveti voie sa dati din spawn.
Pe harta fy_cluj nu este voie cu AWP sau cu arma ce are ZOOM.
Pe harta de_cabble este interzis accesul in turnuri.
Pe harta aim_map sunt interzise awp-urile.
Pe harta 35hp asteptati la rand , nu va duceti 2 jucatori pe unu , sau daca vedeti ca acesta este "in lupta" cu un alt jucator nu va duceti din spate si-l taiati. PTR TOATE ACESTEA VETI LUA SLAY!
8. Nu bateti la cap adminii cu cereri absurde.
9. Raportarea codatilor de catre jucatori se face cu say_team @ mesaj ! sau apasati U si incepeti mesajul cu @ ! Nu folositi chatul general pentru mesaje adresate exclusiv adminilor!Este interzisa floodarea serverului afisand acelasi mesaj excesiv pe chatul public .... Luati gag sau kick.
10. Fara comentarii asupra adminilor! Toate reclamatiile se fac pe forum nu pe server!
11. Adminii care nu vor avea activitate pe server intr-o luna calendaristica, vor avea remove! (exceptie fac adminii care anunta ca nu intra o perioada n..zile)
12. NU este voie pe harta
13. Terro nu aruncati BMB pe jos ca luati slay
14. Nu faceti cereri peste cereri pt admin..daca ti sa dat contra nu reveni a doua zi ca ti se va sterge postarea si vei fi banat pe forum 5 zile
15. Cel care da flash aiurea in baza sau de mai multe ori coechipierilor poate lua slay de la admin
16. Dragi playeri cei care joaca cu kit-uri cs cracuite, cu skin-uri, cu modele, sau variante dubioase despre care nu poti fi 100 la 100 sigur ca e curat..va fi banat : - La prima poza avertizare sa schimbe kit-ul cs altfel primeste ban
- La a 2 a poza (daca e tot cu skin instalat) ban permanent.
17. Destroy/exterminate se dau in urmatoarele cazuri:- la codati,cu dovada;
- la nerespectarea banului(in cazul ip-ului dinamic).Nu se da destroy/exterminate la: limbaj(scrie la regulament nr. 2);
- cand se face reclama la alt server.
18. Pe hartile cu bomba Terro trebuie sa incerce sa puna bomba fiind interzisa stationarea in baza cu awp. CT sunt liberi sa atace ( insa nu au voie sa faca rush nesimtit ) sau sa pazeasca locurile unde se pune bomba si sa incerce sa o dezamorseze daca aceasta este pusa , nu sa stea la panda ....caci riscati sa luati slay !!! Pe hartile cu Ostatici, CT trebuie sa incerce sa salveze ostaticii fiind interzisa camparea indelungata. Terro sunt liberi sa atace ( evitand rush-ul nesimtit ) sau sa pazeasca ostaticii.
19. Este interzisa utilizarea comenzii "retry" in timpul aceleiasi runde (fenomenul "extralife"), pentru resetarea scorului aveti /resetscore sau /rs .
20. Jucatorii respectati adminii, nu le vorbiti "ca la usa cortului" , daca ii injurati de mama, morti , bagati pe unde apucati "carne" atunci adminul are dreptul sa va dea ban 120 min , iar daca dati retry luati destroy+ban 240 min.
21. Sanctionarea jucatorilor se face in functie de gravitatea faptei, ordinea sanctiunilor nefiind obligatorie.
22. Pe hartile de tip fy_snow, fy_buzzkill unde armele se iau de jos, daca la inceput de runda un jucator ia de jos 2 arme la fel (ex M4A1) pentru a avea mai multe gloante astfel lasand o arma aproape goala cand in echipa sunt coechipieri, aceast gest este considerat nota de egoism si se sacntioneaza cu slay !REGULI PENTRU ADMINI !1. Adminii au obligatia de a Cunoaste si de a Respecta aceste reguli si de a face cunoscute regulile de joc celorlalti jucatori.
2. Adminii si sloturile jucati pe server cu un singur nume (binenteles cel pe care aveti conturile) . Nu va mai schimbati numele decat cand este strict necesar!
3. Adminii sunt obligati sa faca anunturi periodice cu obligatiile jucatorilor (bomba, ostatici, etc...), cu particularitatile hartilor (fara turnuri la cbble, arme din casa la bycastor, etc...) .
4. Sunteti obligati sa intrati pe forum sa raspundeti le eventualele reclamatii adresate voua, respectiv la cererile unban cand este cazul! In cazul unei reclamatii, adminul in cauza este obligat sa prezinte detalii, dovezi, martori pentru dezbatearea problemei; La cererile unban, adminul responsabil trebuie sa justifice motivul banului, prezentand detalii, postand dovezile detinute si trebuie sa se pronunte PRO sau CONTRA unban.
5. Este interzis adminilor sa utilizeze coduri de orice fel, cat si sa furnizeze informatii indemnatoare utilizarii codurilor.
6. Adminii au dreptul de a verifica de coduri sloturile si adminii pe cale amiabila, iar cei in cauza au obligatia de a se supune verificarii fara comentarii de genu : " Da ce-mi faci mie poza ca sunt admin" sau " Nu dau config-u la verificat ca sunt admin".
7. Adminii au dreptul de a propune scoaterea imunitatii altui admin sau slot pe perioada limitata pentru a fi supus verificarii! Solicitarile de genul se fac prin mesaj privat adresat Ownerului!
8. Respectati jucatorii, nu profitati ca aveti admin si le vb "de sus" ; daca vi se pune o intrebare raspundeti asa cum trebuie, incercati sa aveti conversatii omenesti cu jucatorii nu "cu nasu pe sus " ca voi sunteti admini, iar ei jucatori.Pastrati un limbaj decent si tratati jucatorii cu respect atat pe server cat si pe messenger la cererea pozelor.
9. Este INTERZIS adminilor sa se sanctioneze intre ei! . CEL CARE ARE DREPTUL SA FACA ASTA ESTE DOAR OWNER-U! (EXCEPTIE SE FACE DOAR DACA PRINDETI UN ALT ADMIN CU , COD SI AVETI DEMO SAU SS , ATUNCI DA, II DATI DIRECT BAN SI-L POSTATI IN LISTA BANURI)! Pentru eventualele conflicte cu un alt admin faceti Reclamatie! Aveti voie sa sanctionati doar jucatorii si sloturile fara imunitate! Folosirea comenzilor utilizate la sanctiuni asupra altui admin atrage dupa sine degradarea sau scoaterea adminului!
10. Discutiile intre admini ce tin de administrarea jocului, se poarta de preferat pe chat admin. Informati jucatorii ca la raportarea codatilor sa foloseasca say_team @ mesaj sau tasta U urmate de mesaj cu @ in fata!
11. Fiecare admin trebuie sa isi faca treaba! Este interzis ca un admin cu grad mai mare sa dea "comanda" altui admin!
12. Comenzile aplicate pe un jucator (llama, gag, ban…) nu vor fi scoase de catre alt admin! Va fi sanctionat cu scaderea gradului sau scoaterea adminului !!!!
13. Inainte de a schimba harta sau de a da harti la vot scrieti /harti. Evitati repetarea hartilor care apar acolo, exceptand cazurile cand e vorba de harti mici si harta e strict necesara!
14. Hartile se schimba:
In ultimele 5-6 minute ale hartii curente, in urma unui vot;
De comun acord cu jucatorii nemultumini de harta curenta (daca e nemultumita marea majoritate), prin vot;
Cu sau fara vot atunci cand nu e alt admin pe server si este necesar;
Cand jucatorii depasesc numarul de locuri de pe harta, cu sau fara vot;
Cand este lag pe harta si jucatorii cer schimbare.
15. Cand se baneaza un jucator, adminul responsabil trebuie sa detina dovezi referitoare la fapta jucatorului sanctionat, sau sa aibe confirmarea altor admini prezenti pe server. Mare Atentie! Orice ban dat fara dovezi se scoate (exceptie facand cazurile in care mai multi admini observa destul de bine codu si confirma ca banul nu a fost dat degeaba) !
16. Disputele intre admini se rezolva intre ei, drept de interventie avand doar ownerii si, in ultimul caz, alti martori. NU va certati pe server! Purtati discutiile pe privat sau pe forum!
Nu uitati ca adminul vine cu o serie de responsabilitati, neindeplinirea acestora precum si abuzul de functia de admin ("suferinta de admin") se sanctioneaza!
17. Adminii au obligatia de a pastra o relatie de respect reciproc intre ei! Pastrati o limita de toleranta si nu cautati conflicte, iar daca apare orice gen de disputa, NU o dezbateti pe chat! Adminii noi au obligatia de a-i respecta pe cei vechi si viceversa!
18. NU se da Ban Permanent pentru injuraturi! Dati ban pe timp daca e caz de ban calculand minutele in functie de gravitatea injuriilor.
19. Sanctionarea adminilor se aplica in functie de gravitatea faptei (avertisment, degradare, stergere admin, ban) de catre ownerii serverului.
20. Incercati sa fiti mai indulgenti cu jucatorii si sa aplicati avertismente inainte de a-i sanctiona!
21. Deciziile si sanctiunile ownerilor sunt indiscutabile!


REGULILE SUNT FACUTE PENTRU A FI RESPECTATE , NU INCALCATE !!!! ADMINII CARE NU LE RESPECTA VOR AVEA -1 , JUCATORII CARE NU LE RESPECTA VOR AVEA BAN 120 MIN SAU PERMANENT , IN FUNCTIE DE GRAVITATEA GRESELII !!! NOI NE-AM FACUT DATORIA DE A VA EXPUNE REGULILE , DACA VA ESTE LENE SA LE CITITI NU ESTE VINA NOASTRA CA VETI FI SANCTIONATI, ASADAR NU-SI AU LOC RECLAMATIILE DACA NU AVETI VOI CHEF SA CITITI UN REGULAMENT !!!>> INDATORIRI <<


SLOT - nimic
HELPER - poze/vot participare adminchat participare activa pe sv
posibilitate de promovare
ADMINISTRATOR - (miezu) face TOT , ADMINISTREAZA - vot/poza/demo/harti
MANAGER - Ajuta administratorii cu vot/poza/demo/harti conduita pe server
VIP - Ajuta la identificarea codurilor ascunse (admini cu exp)
SUPERVIZORI - supervizeaza activitatea TUTUROR adminilor de pe sv
-NU DA VOT;
-NU FACE POZA;
-NU FACE DEMO;
-NU PUNE TIMELIMIT 0 CA SUNT 10 ADMINI LENESI PE SV - le face raport iar owneru da remove. In caz de apar conflicte - probleme tehnice - intermediaza discutii intre admini-playeri (nu taie si spanzura - este acolo sa supravegheze)
OWNER - remove la admini Smile)
avatar
Tsuby^
Admin

Posts : 20
Join date : 26/12/2013
Location : Timişoara

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum